Traditionele Thaise massage

Traditionele Thaise massage oftewel Nuat phaen boran wat vrij vertaald "antieke massage stijl" betekent is al meer dan 2500 jaar oud.
Een combinatie van drukpuntmassage [acupressuur] en rektechnieken waarbij gebruik word gemaakt van de vingers, duimen, ellebogen, armen en voeten van de masseur om zo de spieren, drukpunten en energielijnen van de gast te bewerken zodat de lichaamsenergie weer in balans word gebracht.
Het verlaagd spierspanningen, reduceert stress en het versterkt de bloedsomloop.

Olie ontspanningsmassage

Deze warme olie massage waarbij we met warme essentiele olies werken die u bij het subtiel aanbrengen daarvan op uw lichaam snel laten wegdromen en u zich na afloop als herboren zult voelen.

Hotstone massage

Ervaar de extreme ontspanning bij deze hotstone massage, waarbij we door middel van hete vulkanische stenen, handen en warme massage olie uw lichaam volledig masseren en tot uw spieren doordringen.

Kruidenstempel massage

Bij deze massage word er gebruik gemaakt van een buidel met gestoomde Thaise kruiden zoals citroenschil, borneol, lemongrass, kamfer en verschillende tropische bladeren, waarmee er op de lichaamsmeridianen word gedrukt.

Sportmassage

Een gerichte behandeling voor het verlichten en verhelpen van klachten onstaan door sporten.

Zwangerschapsmassage

Door het veranderen van je lichaam [omdat je lichaam zich voorbereid op de baby en zich continu aan het aanpassen is] kun je soms last krijgen van lichamelijke klachten, deze klachten kunnen op lichamelijke en psychische vlak plaats vinden.
Je kan sneller moe zijn of last krijgen van gevoelens van onzekerheid en stress bij bijvoorbeeld beginnend ouderschap.
Onderzoek heeft aangetoond dat het tijdens de zwangerschap verlichting kan geven voor de bovenstaande klachten.
Tijdens deze massage worden je spieren soepeler en word je ademhaling dieper en komt je hoofd even helemaal tot rust, helemaal Zen!

Hoofd, nek en schouder massage

De hoofd, nek en schouder massage [anti-migraine] is speciaal voor mensen die last hebben van hoofdpijn, migraine, spannings hoofdpijn, chronische hoofdpijn en cluster hoofdpijn.
Een hoofd, nek schouder massage [ anti- migraine] is een geweldig middel om spanningen en stress tegen te gaan, de twee belangrijkste oorzaken van hoofdpijn.

Gezichts massage

Bij deze massage masseren we uw gezicht en passen we acupressuur aan, dat houd in dat er druk word uitgeoefend om spanning te verlichten.
En gebruiken we Thaise coconut oil serum [met vitamine C & E] om de huid te ontspannen

Voet massage

Een eeuwenoude drukpunttechniek die reflextiepunten op je voeten opzoekt die in verbinding staan met de belangrijkste organen en systemen van ons lichaam